0 X - ‚ā¨ 0,00

Over ons

Winkel1Onze winkel

Onze gezellige winkel biedt een breed assortiment voor zowel de actieve wedstrijdzeiler als wel de recreatiezeiler. Naast de watersport hebben wij ook een aparte outdoor afdeling. Hier vindt u alles voor iedereen die van watersport en het buitenleven houdt!

Als klant zal het u opvallen dat ons assortiment in de wintermaanden ook anders is dan in de zomermaanden. Daar wij ons in de winter meer toeleggen op skikleding, warme (Noorse) wollen truien en warme schoenen en laarzen, richten we ons in de zomer meer op de watersport, met als specialisatie de open (wedstrijd)boten. Het hele jaar bieden wij een compleet programma.

Over OnsDannyEvertSail

Sinds de oprichting in 1997 door Evert en Danny Verwoerd, heeft de winkel een bekendheid verworven die verder reikt dan 't Gooi en omstreken. Wat ons bijzonder maakt, merkt u direct bij het binnenstappen van de winkel: er is werkelijk aan alles gedacht!

Evert is praktisch op het water geboren en heeft van kinds af aan wedstrijd gevaren in verschillende zeilklassen. Vanaf 1986 werkt Evert met veel plezier in de watersport, eerst 10 jaar in Loosdrecht en sinds 1997 in Bussum met zijn eigen zaak. Naast het zeilen is Evert een fanatiek wintersporter, deze combinatie van sporten is goed terug te vinden in de winkel.

Danny heeft haar hele jeugd recreatief op het water doorgebracht. Iedere vakantie was ze te vinden op de Kortenhoefse plassen. Na 10 jaar gewerkt te hebben bij een antiquair in Amsterdam, besloot ze samen met Evert een eigen winkel in de watersport en outdoor te beginnen. Naast de watersport is ze veel buiten te vinden om haar grote hobby te beoefenen: paardrijden.

Waar zouden Evert en Danny zijn zonder de hulp van hun trouwe medewerkers? Doordat de meeste medewerkers al jaren bij ons werken, hebben wij een hoop kennis van zaken en deskundigheid in huis. Door onze vriendelijke en persoonlijke benadering streven wij ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen.
 

Een stukje historie

Oudefotopand1Nadat in 1901 de oude Sigarenfabriek "De Ploeg" afgebrand was is in 1902 ons huidige pand gebouwd. Er zijn niet veel foto's van ons pand aangezien vroeger de meeste foto's in de zomer gemaakt werden, en er een grote boom voor ons pand stond. Links op de foto staat ons pand (Bron: Collectie Heyne).Oudefotopand2De muziektent en de Wilhelminafontein werden in 1923 verplaatst naar het Wilhelminaplantsoen waar de fontein na jaren van afwezigheid nu weer staat. In ons pand heeft ooit een bakkerij gezeten, de Singer naaimachine-winkel, een kledingwinkel en later een meubelzaak. Vanaf 1997 is hier Verwoerd Watersport gevestigd (Bron: Collectie Heyne).
Icon Alles snel bezorgd door PostNL of DPD  Icon Wij bezorgen ook op zaterdag  Icon Bestellingen worden z.s.m. verwerkt Icon Ruilen is bij ons geen probleem
Icon Alles snel bezorgd door PostNL of DPD
Icon Wij bezorgen ook op zaterdag
Icon Bestellingen worden z.s.m verwerkt
Icon Ruilen is geen probleem

Openingstijden

 • woensdag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur
 • zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur
 • bestel online, webshop bestellingen worden z.s.m. verzonden of kunnen afgehaald worden in de winkel

 • woensdag 6 juli sluiten wij om 17:00 uur
  donderdag 7 juli gaan wij om 13:00 uur open

Ons adres

 • Verwoerd Watersport & Outdoor
 • Brinklaan 90
 • 1404 GP Bussum (The Netherlands)
 • Telefoon of WhatsApp: +31 356939120
 • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Routebeschrijving