Voor meer info Bel 035-6939120
0 X - € 0,00

Gebruikte boten & trailers

Weet je dat er altijd leuke gebruikte boten en trailers zijn? Op deze pagina kunnen onze klanten GRATIS hun boot of trailer te koop aanbieden. Heb je zelf bijv. een Laser, Splash, Optimist of RS Feva in de verkoop? Neem vrijblijvend contact met ons op. Deze pagina veranderd regelmatig dus hou onze site goed in de gaten voor het actuele aanbod!

 • Watersport
 • Gebruikte boten en Trailers

Gebruikte boten en trailers

Splash 1602 1SPLASH NED 1602  € 1.575,-

Wij gaan onze Splash verkopen, het bootje zeilt fantastisch en de romp ziet er nog goed uit. In het begin is er veel in gezeild, maar de klad komt er in omdat de kinderen (gaan) studeren.

Romp goed, altijd op waltrailer op de wal gestaan (Vrijbuiter Loosdrecht) en in de winterstalling binnen. De Selden mast is vrij nieuw, ongeveer 3 jaar en er is weinig mee gevaren. Trainingszeil is redelijk goed, wedstrijdzeil nog “knisper vers” (ook weinig mee gevaren). RWO neerhaler en giek achterlijk/onderlijk verstelsysteem. Roer- en zwaardtas (roer en zwaard zijn goed), waltrailer (hellingwagen), bovendektent kan beter, onderdektent goed.

Deze boot wordt aangeboden door: Familie Voorhoeve
Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Splash 2521 1SPLASH NED 2521   VERKOCHT 

Wegens overstap naar andere klasse aangeboden: goed onderhouden Splash, klaar om (wedstrijd) in te zeilen! Compleet met: 3 zeilen (een wedstrijdzeil, een trainingszeil en een reservezeil), waltrailer (trolly), onder-en bovendekzeil, mast- en giekhoes, roer- en zwaardtas, alle lijnen in goede staat, vaantje, kompas, vernieuwd roer, nieuwe hangbanden en meetbrief.

De boot staat in de garage en is op afspraak te bezichtigen in Bussum.

Deze boot en trailer wordt aangeboden door:
Mailadres:
Laser 203315LASER RADIAL NED 203315   VERKOCHT

Unieke kans! Super snelle wedstrijd Laser Radial, romp wit en zeer compleet uitgevoerd. Geldige meetbrief, één trainingszeil (3 jaar oud), beslag Harken Carbon, roerblad en zwaard, Carbon verlenger, schoot, val en  trimlijnen uit 2018 en trolley (waltrailer). Meegeleverd worden een bovendekzeil, zeilhoes, roer- en zwaardtas, nieuwe trainingbovenmast, vaan en heel veel extra’s.
Deze boot is optimaal om in te stappen in de Laser Radial klasse. Alles zit er op en er aan en perfect om mee te trainen.
 

Deze boot wordt aangeboden door:
Mailadres:


 

0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern
powered by social2s
Icon Alles snel bezorgd door PostNL of DPD
Icon Wij bezorgen ook op zaterdag
Icon Bestellingen worden z.s.m verwerkt
Icon Ruilen is geen probleem
Icon Alles snel bezorgd door PostNL of DPD  Icon Wij bezorgen ook op zaterdag  Icon Bestellingen worden z.s.m. verwerkt Icon Ruilen is bij ons geen probleem

Openingstijden

Tijdelijk aangepaste openingstijden winkel/webshop:

 • woensdag t/m vrijdag open van 10:00 - 18:00 uur
 • zaterdag open van 10:00 tot 17:00 uur
 • zondag t/m dinsdag zijn we gesloten
 • daarbuiten op afspraak, bel of mail ons
 • webshopbestellingen worden z.s.m. verzonden

 

Ons adres

 • Verwoerd Watersport Outdoor & Wintersport
 • Brinklaan 90
 • 1404 GP Bussum (The Netherlands)
 • Tel: +31 356939120
 • Routebeschrijving