Voor meer info Bel 035-6939120
0 X - € 0,00

Optimax Wedstrijdzeilen

Logo optimax Op zoek naar een top wedstrijdzeil voor je Optimist? Dan is het Optimax zeil wat voor jou!

Een perfecte combinatie van design en zeildoek maakt dat deze nieuwe Optimax zeilen de beste race-zeilen zijn voor de wedstrijdzeilers in de Optimist! Het zeildoek is Contender 2.8 polykote.

Deze zeilen zijn er in 3 uitvoeringen en worden compleet geleverd met verjongde zeillatten, Tell Tales, bindlijntjes en een zeilzak. De zeilen zijn IODA-gemeten maar kunnen door ons ook voorzien worden van een officiële KNWV-meting (meerprijs incl. NED en nummers € 30,-).
 • Watersport
 • Optimist

Optimist

Optimist

Carter sfeer2Al jaren zijn Carter Optimisten één van de meest verkochte Optimisten ter wereld. Vele honderden Opti zeilers zijn reeds overtuigd van de kwaltieiten van Carter. All Carter Crafts is sinds 1995 gespecialiseerd in het bouwen van Optimisten volgens de strenge regels van de IODA, oftewel de International Optimist Dinghy Association. Alle boten worden compleet af winkel geleverd!

Alle onderdelen voor de Optimist zijn ook online te bestellen in de grootste Opti Webwinkel van Nederland!
  

Nieuwe Wedstrijd Optimisten

Carter sfeerVoor nieuwe wedstrijdboten ben je bij ons aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij goed adviseren welke mastset of welk zeil het beste bij je past, zodat je nieuwe boot helemaal naar jouw wens is!

Alle wedstrijd Opti's worden geleverd met officiële meetbrief!Carter Optimist "Racer Club"  € 2.245,-

Deze officiële wedstrijdoptimist is compleet zeilklaar en uitgevoerd met Win Design polyester roer en zwaard, standaard helmstok en verlenger, lijnenset, Optiparts Silver mastset, IOD'95 luchtzakken en Club zeil (met IODA Button en window).  

Carter Optimist "Racer Pro"  € 2.430,-Opti single

Deze officiële wedstrijdoptimist is compleet zeilklaar en wordt geleverd met Win Design BlackLite, BlackGold of BlackMax mastset naar keuze, lijnenset, gemeten Racing roer en zwaard met Deluxe helmstok en verlenger en IOD'95 luchtzakken (let op: zonder zeil).

Carter Optimist "Racer" Casco  € 1.610,-

Deze Optimist is dezelfde als de Racer Pro en de Racer Club maar wordt casco geleverd zonder roer/zwaard en tuigage. Dat wil zeggen met al het vaste rompbeslag, zoals:

 • mastvoet en mastring
 • gevoerde hangbanden
 • IOD luchtzakken (kleur naar eigen keuze)
 • spiegelbeslag
 • zwaardelastiek
 • 4 zwaardrubbers in de zwaardkast


Logo ottenhomeBen je 7 jaar of ouder en in bezit van zwemdiploma B? Dan is de Optimistenclub bij Ottenhome wat voor jou! Van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur – met op het programma zeiltheorie, zeilles in optimisten of in zestienkwadraat zeilboten, spannende spelletjes en keigaaf knutselen. Tijdens deze weken gaat het om ca. 65% zeilen en 35% fun, weer met gedreven instructeurs en veiligheid voor alles. Vrijdag aan het eind van de middag is het “afzeilen”. Hierbij worden alle ouders, opa’s, oma’s, broers en zusjes uitgenodigd om mee te varen aan boord van onze sloepen of vlotten. Daarna is er dan de “diploma uitreiking” en een gezellig BBQ.

Goed om te weten is dat Ottenhome ook zeilcursussen geeft voor volwassenen. Voor meer informatie, klik op het logo voor de website van Ottenhome!

Accessoires en meer...

Wist je dat wij echt alles verkopen voor de Optimist? Neem maar eens een kijkje in onze webshop! Hierin staat alles overzichtelijk bij elkaar. Natuurlijk kan je ook naar de winkel komen.

 

rijtje onderdelen
0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern
powered by social2s
Icon Alles snel bezorgd door PostNL of DPD
Icon Wij bezorgen ook op zaterdag
Icon Bestellingen worden van di-zat gelijk verwerkt
Icon Ruilen is geen probleem
Icon Alles snel bezorgd door PostNL of DPD  Icon Wij bezorgen ook op zaterdag  Icon Bestellingen worden van di-zat gelijk verwerkt Icon Ruilen is bij ons geen probleem

Openingstijden

 • dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur
 • zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur
 • zondag en maandag zijn we gesloten

Eerstvolgende KOOPZONDAGEN:
zondag 1 maart 2020
zondag 5 april 2020
open van 12:00 tot 17:00 uur

Ons adres

 • Verwoerd Watersport Outdoor & Wintersport
 • Brinklaan 90
 • 1404 GP Bussum (The Netherlands)
 • Tel: +31 356939120
 • Routebeschrijving